Societat

ENRIC HERCE

Xef del restaurant Aurum, de Platja d’Aro

“Sovint dic que bon humor i bona cuina ens salvaran, i ara més”

“En una situació com aquesta, tots tenim el risc de caure en els braços de la mandra, que també m’ha passat en algun moment, però he mirat de repartir temps entre les meves grans aficions: cuinar, llegir i escriure. He fet endreça de calaixos, però també dels literaris, posant ordre entre cartetes i textos que vaig escrivint i volten per l’ordinador. I també estic repassant la biblioteca gastronòmica, i aprofito les xarxes socials per recomanar algunes obres que s’han de llegir o mostrar receptes casolanes. Ara faré unes sopes d’all, que és un plat d’aprofitament molt oportú per a aquests dies. I la carta de primavera del restaurant l’hem aparcat fins que sapiguem quan podrem tornar a obrir.”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Nou trencament a la barra del Trabucador del delta de l’Ebre causada per la pujada de la marea

sant carles de la ràpita

Vergés critica el decret de ‘nova normalitat’ que prepara el govern espanyol: “Són ganes d’intervenir”

barcelona

L’empadronament es dispara en municipis de costa i de la Cerdanya durant el confinament

barcelona

El sector turístic atrau al públic local amb preus més baixos i ofertes diverses

Protesta dels metges de l’hospital Trueta per demanar descansos

GIRONA

Reobertura universitària

Barcelona

Vuit de cada deu geriàtrics no tenen cap cas de Covid-19

girona

Bàscara negocia amb Educació

BÀSCARA
FRANCESC TORRALBA
FILÒSOF I TEÒLEG. DIRECTOR DE LA CÀTEDRA ETHOS DE LA UNIVERSITAT RAMON LLULL

“Amb la crisi, els nostres somnis de grandesa s’han enderrocat”