Conferències

Cerca

Del
al

Prop de Castell-Platja d'Aro

Dimecres, 24 febrer 2021

Girona

18.00. Aula Magna de la Casa de Cultura. Les trinxeres del periodisme: del front al despatx,conversa de David Jiménez, autor del bestseller El Director amb la periodista Neus Bonet. Dins les converses de la IX Setmana dels Rahola. Cal inscripció prèvia.

19.00. CaixaForum. Conferència Meteorits: missatgers de l'espai, a càrrec de Jesús Martínez Frías, doctor en Geologia, expert en meteorits, geologia planetària i astrobiologia. Dins el cicle Virus, matemàtiques i meteorits.

Banyoles

19.30. Espai Eat Art. Sessió del cicle En viu i en directe, de la llibreria L'Altell. Es parlarà del llibre Dinou vint, XL Premi de novel·la curta Just M. Casero, amb l'autora, Helena Carreras, l'escriptor J. N. Santaeulàlia i el llibreter Guillem Terribas.

Divendres, 26 febrer 2021

Girona

19.00. Aula Magna de la Casa de Cultura. Conferència Domènec Fita. Bestiones, draps i catedrals, a càrrec d'Eva Vázquez. Cal reserva prèvia a [email protected] o al telèfon 972 22 47 66.

Dissabte, 27 febrer 2021

L'Escala

18.00. Sala Polivalent. Xerrada L'Escala de la saviesa és més vella que La Napeu?, amb Màrius Serra i Roser Calafell.

Banyoles

19.00. Museu Darder. Conferència Emmanuelle Charpentier i Jennifer Doudna, Nobel de química 2020, a càrrec de Josep Lluís Diez Baldero, d'Astrobanyoles. Commemoració del Dia Internacional de la Dona i la Nena a la Ciència.