Societat

Gastronomia

La botifarra, protagonista

La Garriga (Vallès Oriental)

6a Fira de la Botifarra de la Garriga. 3 i 4 de març

La fira vol donar a conèixer el procés d'elaboració de la botifarra, que és un producte típic del poble, i, alhora, situar la Garriga en el mapa. Durant la jornada s'instal·larà un gran espai gastronòmic a la plaça de l'Església, on el públic podrà assaborir diverses propostes gastronòmiques. Un altre espai serà el cansalader, on es faran exhibicions i demostracions d'aquest ofici. També es programaran activitats culturals per a tots els públics, així com visites guiades i altres propostes relacionades amb la temàtica de la fira. L'any passat, més de 14.000 persones van visitar la fira. Paral·lelament, del 3 al 31 de març al municipi es faran les 1es Jornades Gastronòmiques de la Garriga, en què diversos establiments oferiran plats i receptes amb botifarra i maridatge de vins.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Consum prohibirà la publicitat de dolços i begudes calòriques dirigida a nens

Barcelona

L’Idescat preveu sumar uns 180.000 ciutadans fins al 2025

Barcelona

Girona recupera la Fira de Mostres amb aires de normalitat

GIRONA

Administren un tractament que permet que un menor recuperi la mobilitat perduda per un ictus

BARCELONA

Es manté la tendència a la baixa dels indicadors

Barcelona

Baixen a 16 els grups escolars confinats

Barcelona

Educació remet al protocol covid si s’han de barrejar grups bombolla per la vaga d’aquest dijous

BARCELONA

Transversalis: una xarxa transfronterera per reforçar la formació contínua

La mascareta acompanya les Fires de Girona després dels estralls de la Covid-19

girona