En aquesta secció podeu consultar les necrològiques servides per les funeràries de les demarcacions de Girona, Barcelona i Tarragona.

Si esteu interessats a posar una esquela a l'edició impresa d'El Punt Avui,  truqueu al 972.18.64.00

Cerca de difunts

Del
al

Difunts a la zona de Roses

Nom del difunt Edat Lloc Cerimònia
Maria Rosa Palahí Picola 89 Vilabertran Ampliar informació(+)
Va morir ahir als 89 anys. Era natural de Pau i vivia a Vilabertran. Casada amb Narcís Ferrer Bonet i deixa dos fills. La cerimònia es va fer ahir a la parròquia de Santa Maria de Vilabertran.
Mercedes Cidre Mendoza 67 Figueres 05/05/2021 Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir, als 67 anys. Vivia a Figueres. Vídua de Marceliano Valiente Vergel i deixa tres filles. Exèquies, avui, a les 12 del migdia, al tanatori de Girona.
Emilia Celis Negre 81 Figueres 05/05/2021 Ampliar informació(+)
Va morir diumenge passat, als 81 anys. Vivia a Figueres. Vídua de Miquel Vendrell Tarrés. Exèquies, avui, a les 4 de la tarda, al tanatori de Girona.
Damià Abella Plantés 63 Figueres Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir als 63 anys. Era natural de Borrassà i vivia a Figueres. Casat amb Alicia Pérez Robleda i deixa dos fills. La cerimònia es va fer ahir a la parròquia de Sant Pere de Figueres.
Àngel Costa Posas 70 Vilamaniscle Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir als 70 anys. Era natural de Saus, Camallera i Llampaies i vivia a Vilamaniscle. Casat amb Paqui i deixa dos fills. La cerimònia es va fer ahir a la parròquia de Sant Gil de Vilamaniscle.
Melció Pairet Teixidor 93 Orriols (Bàscara) 05/05/2021 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 93 anys. Vivia a Orriols. Casat amb Maria Figueras Rubirola i deixa tres fills. Exèquies, avui, a les 6 de la tarda, a la parròquia de Sant Genís d'Orriols.
Núria Miguel Ramírez 50 Torroella de Montgrí 05/05/2021 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 50 anys. Vivia a Torroella de Montgrí. Deixa dos fills. Exèquies, avui, a les 6 de la tarda, al tanatori de Torroella de Montgrí.
Lluís Xargay Juncarol 76 Vilopriu 06/05/2021 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 76 anys. Vivia a Vilopriu. Exèquies, demà, a les 10 del matí, a la parròquia de Vilopriu.