A reveure, Joana Oliveda i Montserrat Guardiola

A reveure, Joana Oliveda i Montserrat Guardiola

La meva ciutat no és només el meu estimat barri vell. La meva ciutat és tot Girona, persones molt amigues i estimades que em diuen si soc la cronista del barri vell. No és així. Sí que he perdut...

En record de Montserrat Guardiola Rovira

En record de Montserrat Guardiola Rovira

Després d’una vida llarga i plena la Montserrat Guardiola ens ha deixat avui, als 97 anys. Havia estat durant molts anys l’encarregada de la Llibreria Empúries (1959-1991), una gran professional...

En aquesta secció podeu consultar les necrològiques servides per les funeràries de les demarcacions de Girona, Barcelona i Tarragona.

Si esteu interessats a posar una esquela a l'edició impresa d'El Punt Avui,  truqueu al 972.18.64.00

Cerca de difunts

Del
al

Difunts a la zona d'Espolla

Nom del difunt Edat Lloc Cerimònia
Ricardo Lladó Ferrer 93 Vilarnadal (Masarac) 19/10/2021 Ampliar informació(+)
Va morir avui, als 93 anys. Era natural de Palau-sator i vivia a Vilarnadal. Vidu de Soledad Oliveras Quintana i deixa tres fills. Cerimònia civil, demà, a les 11 del matí, a la sala de cerimònies de Funerària Vicens de Figueres.
Ferran Becchi Ligros 76 Sant Climent Sescebes 20/10/2021 Ampliar informació(+)
Va morir ahir als 76 anys. Era natural de Barcelona i vivia a Sant Climent Sescebes. Vidu de Concepció Domínguez Boris. Exèquies, demà passat, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Climent Sescebes. Serà enterrat a Garriguella.
Antoni Obanos Barnés 89 Figueres 18/10/2021 Ampliar informació(+)
Va morir divendres passat, als 89 anys. Era de Figueres. Casat amb Teresa Maria Martí Giménez i deixa tres fills. Exèquies, avui, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Pere de Figueres.
Jesús Gómez Mazas 71 Figueres 18/10/2021 Ampliar informació(+)
Va morir ahir als 71 anys. Era natural de Màlaga i vivia a Figueres. Casat amb Doris Morel Morel i deixa tres fills. Exèquies, avui, a les 4 de la tarda, a la sala de cerimònies de Funerària Vicens de Figueres.
Marcel·lí Hurtado del Pie Figueres 19/10/2021 Ampliar informació(+)
Va morir avui, . Era natural de Vacarisses i vivia a Figueres. Vidu de Pere Sánchez Vallriera i deixa un fill. Exèquies, demà, a les 4 de la tarda, a la sala de cerimònies de Funerària Vicens de Figueres.
Magdalena Roca Montalat 85 Figueres 20/10/2021 Ampliar informació(+)
Va morir avui, als 85 anys. Era de Figueres. Casada amb Josep Torras Ferrer i deixa una filla. Exèquies, demà passat, a les 10 del matí, a la parròquia de la Sagrada Família de Figueres.
Joaquín Canto Atienza 66 Vilafant 20/10/2021 Ampliar informació(+)
Va morir avui, als 66 anys. Era natural d'Alcala de los Gazules i vivia a Vilafant. Casat amb Maria Teresa Portell Moret i deixa dos fills. Exèquies, demà passat, a les 10 del matí, a la sala de cerimònies de Funerària Vicens de Figueres.