A reveure, Joana Oliveda i Montserrat Guardiola

A reveure, Joana Oliveda i Montserrat Guardiola

La meva ciutat no és només el meu estimat barri vell. La meva ciutat és tot Girona, persones molt amigues i estimades que em diuen si soc la cronista del barri vell. No és així. Sí que he perdut...

En record de Montserrat Guardiola Rovira

En record de Montserrat Guardiola Rovira

Després d’una vida llarga i plena la Montserrat Guardiola ens ha deixat avui, als 97 anys. Havia estat durant molts anys l’encarregada de la Llibreria Empúries (1959-1991), una gran professional...

En aquesta secció podeu consultar les necrològiques servides per les funeràries de les demarcacions de Girona, Barcelona i Tarragona.

Si esteu interessats a posar una esquela a l'edició impresa d'El Punt Avui,  truqueu al 972.18.64.00

Cerca de difunts

Del
al

Difunts a la zona de Calonge i Sant Antoni

Nom del difunt Edat Lloc Cerimònia
María Jesús Arnedo García 99 Sant Feliu de Guíxols 21/10/2021 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 99 anys. Era natural de Corella i vivia a Sant Feliu de Guíxols. Vídua de Fermín Edo Peña i deixa un fill. Exèquies, avui, a les 10 del matí, a l'oratori del tanatori de Sant Feliu de Guíxols.
Margarita Conchs Badia 90 Bisbal d'Empordà, la 21/10/2021 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 90 anys. Vídua de Josep Saló Regincós i deixa dos fills. Exèquies, avui, a les 10 del matí, al cementiri de la Bisbal d'Empordà.
Carmen Garolera Vallmajó 80 Fornells de la Selva 21/10/2021 Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir, als 80 anys. Casada amb Pere Prat Casadevall i deixa dos fills. Exèquies, avui, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Cugat de Fornells de la Selva.
Maria Rosa Mallorquí Cabarrocas 91 Fornells de la Selva 21/10/2021 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 91 anys. Vídua de Vicens Bach Camps i deixa una filla. Exèquies, avui, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Sant Cugat de Fornells de la Selva.