El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Terrassa

Data
AvuiDivendresDissabteDiumengeDillunsDimarts
  Clarianes Clarianes Clarianes Ennuvolat Ennuvolat Ennuvolat
Prob. precip. (%) 3002003020
Cota de neu (m) 9000180008001400
T. màxima (ºC) 12121411911
T. mínima (ºC) 114431
Vent 10 km/h O 15 km/h NO 20 km/h O 30 km/h O 15 km/h O 0 km/h C
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Vent fort a l’Empordà, el Pirineu i l’Ebre

Al llarg de la jornada el cel estarà cobert al vessant nord del Pirineu, i entre molt ennuvolat i cobert a la resta de l’extrem nord de la serralada. A la resta, estarà poc o mig ennuvolat fins a primera hora del matí. A partir de llavors, la nuvolositat es trencarà i quedarà serè o poc ennuvolat. Al quadrant nord-est estarà molt ennuvolat al matí pel creixement d’algunes nuvolades. Al Pirineu s’esperen nevades al llarg de tota la jornada. Per altra banda, s’espera precipitació en punts del litoral i prelitoral sud de la costa Brava i nord del Central fins al vespre. Vent fort a l’Empordà, el Pirineu i les Terres de l’Ebre. Temperatures en descens lleuger o moderat.

La mar: Forta maror amb àrees de maregassa a la Costa Brava i maror a la resta.

Demà: Cel serè o poc ennuvolat fins a mig matí. A partir llavors arribaran núvols alts i mitjans que al llarg de la tarda deixaran el cel mig o puntualment molt ennuvolat. A banda, al vessant nord del Pirineu el cel estarà molt ennuvolat o cobert tot el dia. De matinada i de nou a partir del migdia nevarà al vessant nord del Pirineu, i durant la tarda s’estendrà de forma més aïllada a altres punts de la serralada. Temperatures semblants o lleugerament més baixes.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET