El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Setcases

Data
AvuiDiumengeDillunsDimartsDimecresDijous
  Pluja i clarianes Neu i clarianes Ennuvolat amb neu escassa Ennuvolat Neu i clarianes Neu
Prob. precip. (%) 9010085409590
Cota de neu (m) 160060080015001300700
T. màxima (ºC) 1026862
T. mínima (ºC) -5-6-5-3-7-9
Vent 5 km/h SE 15 km/h NO 0 km/h C 5 km/h SO 10 km/h SO 10 km/h SO
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Temperatures més altes

Fins a primeres hores de la tarda estarà mig o a estones molt ennuvolat. A partir d’aleshores s’aclarirà arreu, tret del vessant nord del Pirineu, on es mantindrà molt ennuvolat, i de punts del sud de la Costa Brava i nord del litoral i el prelitoral central. A partir de primera hora s’espera precipitació feble en punts del vessant nord del Pirineu i fins a primera hora de la tarda no se’n descarta de feble i aïllada a la resta del país. La temperatura mínima pujarà entre lleugerament i moderadament i la màxima quedarà semblant o lleugerament més alta.

La mar: Maror a tota la zona marítima.

Demà: Durant tota la jornada estarà cobert al vessant nord del Pirineu i la resta de l’extrem nord de la serralada. A la resta del territori, durant la matinada hi haurà un augment de núvols que deixaran el cel entre mig i molt ennuvolat. A partir de mitja tarda, la nuvolositat minvarà d’oest a est. S’esperen nevades al llarg del dia al Pirineu i ruixats febles i aïllats en punts de la meitat oest i el terç nord, així com en punts del litoral i el prelitoral. Temperatures entre lleugerament i moderadament més baixes.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET