El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Foradada

Data
AvuiDiumengeDillunsDimartsDimecresDijousDivendres
  Ennuvolat Neu i clarianes Ennuvolat Sol Clarianes Clarianes Núvols alts
Prob. precip. (%) 2555505205
Cota de neu (m) 04000009000
T. màxima (ºC) 10811891110
T. mínima (ºC) -1-3-2-3-20-1
Vent 20 km/h O 25 km/h O 15 km/h O 0 km/h C 10 km/h SO 5 km/h SO 5 km/h O
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Nuvolositat variable

Cel serè o poc ennuvolat en general, si bé puntualment estarà mig o molt ennuvolat per la formació de núvols mitjans. A partir del migdia hi haurà intervals de núvols baixos en punts del sud de la Costa Brava i nord del litoral i prelitoral central. Al vessant nord del Pirineu estarà molt ennuvolat o cobert tot el dia. S’esperen nevades febles al vessant nord del Pirineu i de manera més aïllada en altres punts de l’extrem nord de la serralada. La temperatura mínima serà semblant o lleugerament més baixa i la màxima quedarà similar o pujarà lleugerament.

La mar: Maror amb àrees de forta maror a tota la zona marítima.

Demà: El cel estarà serè o poc ennuvolat en general, puntualment mig ennuvolat per la formació de núvols mitjans durant el matí. A partir del vespre, arribaran bandes de núvols alts i mitjans d’oest a est del país. Al vessant nord del Pirineu i al massís del Port estarà molt ennuvolat o cobert tota la jornada. S’esperen nevades febles al vessant nord del Pirineu i de manera més aïllada en altres punts de l’extrem nord de la serralada. Temperatura mínima lleugerament més baixa i màxima moderadament, o puntualment notablement, més baixa.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET