El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Cistella

Data
AvuiDimecresDijousDivendresDissabteDiumenge
  Sol Clarianes Sol Clarianes Plugims Pluja
Prob. precip. (%) 5150259095
Cota de neu (m) 000002900
T. màxima (ºC) 343134322927
T. mínima (ºC) 181919191918
Vent 15 km/h SO 10 km/h NE 15 km/h SE 10 km/h SE 10 km/h N 10 km/h NO
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Temperatures màximes més altes

Fins al migdia el cel romandrà serè o poc ennuvolat. A la tarda creixeran nuvolades en zones de muntanya, sobretot al Pirineu i Prepirineu. Aquests núvols s’estendran a zones properes i deixaran el cel entre poc i mig ennuvolat arreu, tret de la façana litoral, on el cel es mantindrà serè o poc ennuvolat. Independentment, al final del dia haurà núvols baixos en punts de la depressió Central, al Pirineu i Prepirineu, i també a la meitat sud del litoral. Al llarg de la tarda no es descarten alguns ruixats aïllats al Pirineu. La temperatura mínima serà lleugerament més baixa i la màxima pujarà entre lleugerament i moderadament.

La mar: De marejol a maror a la Costa Brava i marejol a la resta.

Demà: El cel romandrà serè en general, tot i que fins a mig matí quedaran alguns núvols alts al Pirineu. A partir del migdia creixeran nuvolades en punts del Pirineu que deixaran el cel transitòriament mig ennuvolat. A banda, fins a primeres hores del matí es formaran alguns núvols baixos en trams del litoral sud i al final dia al sector central del litoral. La temperatura mínima pujarà lleugerament i la màxima ho farà entre lleugerament i moderadament.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET