El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Barcelona

Data
AvuiDillunsDimartsDimecresDijousDivendres
  Clarianes Clarianes Clarianes Clarianes Clarianes Clarianes
Prob. precip. (%) 20010252040
Cota de neu (m) 200002000180020002100
T. màxima (ºC) 232222212221
T. mínima (ºC) 141514141314
Vent 5 km/h NE 10 km/h SE 5 km/h S 5 km/h S 10 km/h E 5 km/h SE
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Augment de núvols a la meitat est

De matinada començaran a arribar núvols per la meitat nord del litoral i prelitoral, que avançaran de llevant cap a ponent, fins a deixar el cel entre mig i molt ennuvolat i localment cobert a la meitat est a partir de mig matí. S’hi esperen algunes precipitacions, que seran febles i acumularan quantitats minses. A la resta del territori es mantindrà l’ambient assolellat. La temperatura mínima serà similar o lleugerament més baixa, si bé a la meitat nord del litoral i prelitoral pujarà lleugerament. La màxima serà semblant o lleugerament més baixa a la meitat est i similar o lleugerament més alta a la resta del territori. Bufarà vent fluix i de direcció variable durant tot el dia, tot i que al litoral hi haurà terral fluix fins a mig matí, i a la tarda predominarà el component nord i est entre fluix i moderat a la meitat nord del litoral i prelitoral.

La mar: De maror a forta maror a la Costa Brava i maror amb àrees de marejol a la resta.

Demà: Predomini de l’ambient assolellat, tret de la meitat sud del litoral i prelitoral, on estarà mig ennuvolat. Les temperatures, tant mínima com màxima, pujaran lleugerament.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET