El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Agullana

Data
AvuiDijousDivendresDissabteDiumengeDillunsDimarts
  Ennuvolat Pluja i clarianes Clarianes Pluja Pluja i clarianes Pluja forta Pluja i clarianes
Prob. precip. (%) 151002590609575
Cota de neu (m) 0200022002700260027001800
T. màxima (ºC) 21202220231818
T. mínima (ºC) 8971214119
Vent 0 km/h C 10 km/h SE 20 km/h S 15 km/h S 10 km/h S 10 km/h N 10 km/h SE
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Cel serè o poc ennuvolat

El cel estarà serè o poc ennuvolat pel pas d’algunes bandes de núvols alts. A primera hora del matí hi haurà alguns intervals de núvols en punts del litoral i el prelitoral central. Durant la tarda creixeran núvols d’evolució al sector central del prelitoral i a partir del vespre es formaran intervals de núvols baixos al litoral i al prelitoral que deixaran el cel mig ennuvolat, localment molt ennuvolat a la Costa Brava. Temperatures semblants o lleugerament més baixes.

La mar: Marejol amb àrees de maror en tota la zona marítima.

Demà: De matinada augmentarà la nuvolositat pel litoral i el prelitoral, sobretot a la meitat nord, i durant el matí s’anirà estenent cap a l’interior. A partir del migdia el cel quedarà mig ennuvolat, amb nuvolositat més abundant a la meitat est i a la resta del sector central del litoral i el prelitoral. Fins a mig matí és possible alguna precipitació dispersa al litoral i el prelitoral, més probable al nord del sector. A partir de llavors són probables ruixats al sector central del litoral i el prelitoral i a la resta del quadrant nord-est. Temperatura mínima semblant o lleugerament més alta i màxima, semblant o lleugerament inferior.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET