Opinió

L'APUNT

Berlín acull els germans Roca

El cinema gastronòmic ha anat creixent en paral·lel al boom de l'alta cuina que vivim, i els festivals se n'han fet ressò amb seccions específiques. La Berlinale ja va incloure l'any passat El somni, l'experiència multimèdia dels germans Roca amb direcció de Franc Aleu, i la cosa devia anar prou bé, perquè els propietaris d'El Celler de Can Roca tornen al festival, el proper 10 de febrer, per presentar a la secció Culinary Cinema el documental Cooking up a tribute, dirigit per Luis González i Andrea Gómez. Relata l'experiència de Joan, Josep i Jordi Roca quan van tancar el restaurant durant cinc setmanes i van fer una gira per sis ciutats americanes. La més prestigiosa de les seccions de cinema gastronòmic inclou a la carta els cuiners més grans.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.