La Borsa
Més valors
Economia

L’empresa de gelats Dino s’expandeix a Andalusia

Ha situat la botiga a l’emblemàtic hotel Pez Espada de Torremolinos

El nou establiment ha generat cinc llocs de treball

El grup vol ampliar la seva presència al litoral mediterrani

L’empresa de gelats artesans italians Gelati Dino, que té la seu a Empuriabrava, ha iniciat la seva expansió a Andalusia. El nou establiment, el 31è del grup empordanès, està situat a l’hotel Pez Espada, a Torremolinos (Màlaga), catalogat com a bé d’interès cultural i gestionat per la també cadena gironina Med Playa. Amb aquesta nova botiga, de 70 m², l’empresa ha generat cinc llocs de treball.

Fins ara, més enllà de Catalunya Dino tenia botigues a Madrid, Saragossa i Marràqueix. Stefano Rosso, director de marca i tercera generació del negoci, explica: “Dins del pla d’expansió que tenim per a tot l’Estat espanyol ens hem decantat per la Costa del Sol, ja que creiem que el turisme hi allarga més la temporada.” I si tot va bé, segons explica Rosso, de cara a l’any vinent volen obrir una nova botiga a la ciutat de Màlaga i expandir-se també per “més punts del litoral mediterrani”.

A Catalunya, Gelati Dino té el seu gruix de botigues arreu del litoral gironí i a ciutats com Girona i Barcelona. Té un total de 208 treballadors, dividits entre les gelateries i la central d’Empuriabrava. Produeix 450.000 litres de gelat a l’any, el que suposa que anualment fabrica 4,5 milions d’unitats de 100 mil·lilitres. Compra els aliments d’origen i directament al productor.

Dino fabrica, des de fa quatre anys, gelats de gamma ecològica que es troben als supermercats. Distribueix el seu producte a la restauració, amb gustos tradicionals (vainilla, xocolata, sorbets de fruita i cremes de fruits secs) i gastronòmics (foie-gras semicuit de Collverd o pebre de Sichuan). A més, ofereix gelats a mida per als xefs i treballa per a restaurants amb estrella Michelin que busquen gustos curiosos i únics. L’empresa fabrica i prepara ingredients i productes semielaborats per vendre a professionals del gelat artesà.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
economia

Repunt de les exportacions del sector agroalimentari

Vols regulars d’Andorra a Madrid a partir de l’hivern

Andorra La Vella
economia

Empleats de Banc Sabadell fan una protesta contra l’ERO

El Congrés aprova una esmena que obliga Aena a baixar el lloguer dels locals comercials d’aeroports

Madrid

Confecat veu una manca de suport “flagrant” al sector turístic per part de l’administració: “Hi ha molt poca empatia”

barcelona

Les patronals expressen “greu preocupació” per un possible augment de la pressió fiscal que el Govern nega

barcelona

El preu de la llum pujarà més de set euros en un dia

Madrid

La crisi dels microxips provoca una caiguda de la producció de vehicles del 25,3% entre gener i agost respecte al 2019

madrid

Un centenar de treballadors protesta contra l’ERO al Banc Sabadell davant la seu de la capital vallesana

Sabadell