Estrenes

Oferta de cinema de l'àrea:

Estrenes a la zona de Barcelona

Billy

«Billy»

2020. Espanya. 71'.
Gènere: Documental
Direcció: Max Lemcke.
Argument: La Transició espanyola va ser per a uns un procés exemplar i per a altres una maniobra evasiva. Si hi ha una història que mostra els clarobscurs de la Transició, és la d'Antonio González Pacheco, àlies Billy el Niño, conegut torturador del franquisme. Aquest documental dona veu tant a les seves víctimes com a polítics en actiu, policies, periodistes i advocats.
Valoració crítica: [ep] [eb] [eb] [eb]
Calamity

«Calamity»

2020. França. 82'.
Gènere: Animació
Direcció: Rémi Chayé.
Argument: 1863, Estats Units d'Amèrica. En una caravana que va cap a l'oest amb l'esperança d'una vida millor, el pare de Martha Jane resulta ferit, així que ella ha de conduir la carreta familiar i tenir cura dels cavalls. Aprendre és difícil i no obstant això mai s'ha sentit més lliure. Per muntar millor decideix posar-se pantalons i tallar els seus cabells, generant així una enorme polèmica.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
Dune

«Dune»

2020. EUA. 155'.
Gènere: Ciència-ficció
Direcció: Denis Villeneuve.
Intèrprets: Timothée Chalamet, Rebecca Ferguson, Oscar Isaac, Zendaya, Josh Brolin.
Argument: Paul Atreides és un jove brillant que suporta una gran càrrega emocional. Ha de viatjar al planeta més perillós de l'univers per assegurar el futur de la seva família i de la seva gent. Només els que aconsegueixin dominar les seves pors sobreviuran, mentre les forces del mal s'enfronten per fer-se amb un dels recursos més excepcionals de la planeta, que té el poder de desbloquejar tot el potencial de la humanitat.
Valoració crítica: [ep] [ep] [ep] [eb]
El club del paro

«El club del paro»

2021. Espanya. 82'.
Gènere: Comèdia
Direcció: David Marqués.
Intèrprets: Carlos Areces, Fernando Tejero, Adrià Collado, Eric Francés, Carmen Ruiz.
Argument: Cada matí, sigui el dia que sigui, quatre amics es reuneixen en un bar a prendre unes canyes i arreglar el món a la seva manera: criticant i malparlant contra tot i contra tots. Ferran, el Negre, Jesús i Benavente tenen alguna cosa en comú: estan a l'atur. Bé, tots menys un.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
Lazos

«Lazos»

2020. Itàlia. 99'.
Gènere: Drama
Direcció: Daniele Luchetti.
Intèrprets: Alba Rohrwacher, Luigi Lo Cascio, Silvio Orlando, Giovanna Mezzogiorno, Laura Morante.
Argument: Nàpols, principis dels anys 80. l'Aldo i la Vanda estan a punt de separar-se després que ell confessi que té una aventura. Els seus dos fills petits es debaten entre els seus pares, sumits en un remolí de ressentiment. Però els llaços que uneixen a les persones no desapareixen, ni tan sols quan ja no hi ha amor. 30 anys després, l'Aldo i la Vanda segueixen casats.
Valoració crítica: [ep] [eb] [eb] [eb]
Ninja a cuadros 2: Misión Tailandia

«Ninja a cuadros 2: Misión Tailandia»

2021. Dinamarca. 86'.
Gènere: Animació
Direcció: Thorbjørn Christoffersen, Anders Matthesen.
Argument: Seguim de nou a l'Alex i al Taiko Nakamura en una frenètica recerca del malvat: Phillip Eppermint. Mentre Eppermint aconsegueix evadir una sentència de presó a Tailàndia, Taiko i Alex s'uneixen novament, juntament amb tota la seva família, per detenir Eppermint a Tailàndia. L'amistat d'Alex i Taiko es veurà sotmesa a una intensa pressió, mentre es veuen embolicats en una perillosa missió.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
Sevillanas de Brooklyn

«Sevillanas de Brooklyn»

2020. Espanya. 97'.
Gènere: Comèdia
Direcció: Vicente Villanueva.
Intèrprets: Carolina Yuste, Sergio Momo, Estefanía de los Santos, Manolo Solo, Canco Rodríguez.
Argument: Ana és una jove sevillana que viu amb la seva família en un barri humil de Sevilla on tots van bastant justos de diners. Tot anirà a pitjor quan la seva mare, per evitar el desnonament, decideix enganyar a una agència per acollir a casa seva a Ariel Brooklyn, un estudiant afroamericà de família adinerada, a canvi de 700 euros.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]