Estrenes

Oferta de cinema de l'àrea:

Estrenes a la zona de Barcelona

«Buscant la màgica Doremi»

2020. Japó. 91'.
Gènere: Animació
Direcció: Junichi Sato, Yu Kamatani.
Argument: Sora de Nagoya, Mire de Tòquio i Reika de Onomichi són tres dones que aparentment no tenen res en comú, ni edat ni ocupació ni personalitat. L'únic que les uneix és que se senten desconcertades per una vida que no els està anant tal com la imaginaven i que van créixer veient la sèrie La màgica Do-Re-Mi. A partir d'una trobada predestinada, el trio fa un recorregut per tots els llocs associats amb la sèrie.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]

«Llunàtics»

2021. Alemanya-Àustria. 85'.
Gènere: Animació
Direcció: Ali Samadi Ahadi.
Argument: El petit Peter somia ser astronauta com el seu pare. Quan s'embarca en un viatge a la lluna per rescatar la seva germana petita, descobreix que hi ha un espai exterior molt diferent del que creia, ple de màgia i criatures llegendàries. Amb un escarabat verd molt peculiar i la col·laboració de l'Home de la Sorra, travessen junts la Via Làctia.
Valoració crítica: [ep] [eb] [eb] [eb]

«Madeleine Collins»

2021. França. 102'.
Gènere: Thriller
Direcció: Antoine Barraud.
Intèrprets: Virginie Efira, Bruno Salomone, Quim Gutiérrez, Loïse Benguerel, Jacqueline Bisset.
Argument: Judith porta una doble vida entre Suïssa i França. D'una banda, amb Abdel, amb qui està criant la seva filla en comú. De l'altra, amb Melvil, amb qui té dos fills una mica més grans. De mica en mica, aquest fràgil equilibri fet de mentides, secrets i anades i vingudes es va fracturant. No obstant això, davant del desemmascarament, Judith tria la fugida cap endavant.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]

«Pájaros enjaulados (Hasta que estemos muertos o libres)»

2020. Suïssa-Alemanya. 118'.
Gènere: Drama
Direcció: Oliver Rihs.
Intèrprets: Marie Leuenberger, Joel Basman, Jella Haase, Anatole Taubman, Bibiana Beglau.
Argument: Walter Stürm, carismàtic i encantador, es burla dels seus escandalosos robatoris i les seves contínues fuites de presó, amb un sentit de l'humor anàrquic. Walter es converteix en un heroi dels mitjans i una icona de la contracultura suïssa, tot un símbol del corrent intransigent d'extrema esquerra. Paral·lelament, Barbara Hug és una advocadessa idealista que lluita contra l'antiquat i inhumà sistema penitenciari suís.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]

«Scream»

2021. EUA. 114'.
Gènere: Terror
Direcció: Matt Bettinelli-Olpin, Tyler Gillett.
Intèrprets: Neve Campbell, Courteney Cox, David Arquette, Melissa Barrera, Kyle Gallner.
Argument: Vint-i-cinc anys després que una sèrie de brutals assassinats commocionés el tranquil poble de Woodsboro, un nou assassí es posa la màscara de Ghostface i comença a perseguir un grup d'adolescents per ressuscitar els secrets del mortífer passat del poble.
Valoració crítica: [ep] [ep] [ep] [eb]