A reveure, Roser, gran peixatera

L’Àngel Ponsatí, exemple d’enteresa

L’Àngel Ponsatí, exemple d’enteresa

Ens ha deixat l’Àngel Ponsatí, un amic, que a part del seu tarannà bonhomiós, treballador i emprenedor, ha marxat donant-nos un gran exemple d’enteresa. El passat desembre, entremig de les festes...

En aquesta secció podeu consultar les necrològiques servides per les funeràries de les demarcacions de Girona, Barcelona i Tarragona.

Si esteu interessats a posar una esquela a l'edició impresa d'El Punt Avui,  truqueu al 972.18.64.00

Cerca de difunts

Del
al

Difunts a la zona de Vilademuls

Nom del difunt Edat Lloc Cerimònia
Fernando Casado Torres 82 Figueres 01/03/2021 Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir, als 82 anys. Era natural de Porcuna i vivia a Figueres. Casat amb Josefa Garrido Martínez i deixa dos fills. Exèquies, avui, a les 10 del matí, a la sala de cerimònies de Funerària Vicens de Figueres.
Antonio Catena Rodríguez 92 Girona 01/03/2021 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 92 anys. Vivia a Girona. Vidu de Blasa Palomar Ibáñez i deixa tres fills. Exèquies, avui, a 2/4 d'1 del migdia, a la sala de cerimònies del tanatori de Girona.
José Vegas Ramos 92 Llançà Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir als 92 anys. Era natural de Villanueva del Rosario (Màlaga) i vivia a Llançà. Vidu de Cándida Pascual Pascual. Enterrament, al cementiri de Figueres.
Concepció Niubó Ricart 80 Llançà 01/03/2021 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 80 anys. Era natural de Castellnou de Seana i vivia a Llançà. Exèquies, avui, a les 4 de la tarda, a la sala de cerimònies de Funerària Empordanesa-Àltima de Figueres.
Àngel Comalada Vidal 89 Salt 01/03/2021 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 89 anys. Vivia a Salt. Vidu de Maria Daniel Geli i deixa una filla. Exèquies, avui, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Cugat de Salt.
Conrado Julià Pont 96 Sant Esteve de Llémena (Sant Aniol de Finestres) 01/03/2021 Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir, als 96 anys. Vivia a Besalú. Exèquies, avui, a les 9 del matí, a la parròquia de Sant Esteve de Llémena.
Diego Luque Atencia 90 Sant Feliu de Guíxols Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir, als 90 anys. Era natural de Santaella i vivia a Bescanó. Casat amb Magdalena Marin Silva i deixa quatre fills.