Recordant Roser Serrats i Bordas

Recordant Roser Serrats i Bordas

Qui no ha sentit a parlar, principalment gent d’edat avançada, de la “Barraqueta de Sant Daniel”? Aquesta casa pairal on els orígens eren bosquetans fent carbons, treballant la terra i els boscos,...

Àngel Goy i Esteve, mestre cisteller

Àngel Goy i Esteve, mestre cisteller

Va morir el dia 15 de gener del 2021, a l’edat de 83 anys. Era natural de Sant Dalmai i vivia a Riudellots de la Selva.De molt jove ja va aprendre a fer cistells i va actuar fins a mitjans dels anys...

En aquesta secció podeu consultar les necrològiques servides per les funeràries de les demarcacions de Girona, Barcelona i Tarragona.

Si esteu interessats a posar una esquela a l'edició impresa d'El Punt Avui,  truqueu al 972.18.64.00

Cerca de difunts

Del
al

Difunts de Palafrugell

Nom del difunt Edat Lloc Cerimònia
Mary Adán Zapata 83 Palafrugell 11/04/2021 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 83 anys. Vivia a Palafrugell. Casada amb Antonio González Latorre i deixa dos fills. Exèquies, demà, a 2/4 d'1 del migdia, al tanatori de Palafrugell.

Difunts a la zona de Palafrugell

Nom del difunt Edat Lloc Cerimònia
María Concha Esteve Urgell 92 Begur 10/04/2021 Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir, als 92 anys. Vivia a Begur. Vídua de Mariano Soler Fisas i deixa tres fills. Exèquies, avui, a 2/4 d'1 del migdia, a la parròquia de Sant Pere de Begur.
Baldiri Bofill Pou 83 Bisbal d'Empordà, la 10/04/2021 Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir, als 83 anys. Vivia a la Bisbal d'Empordà. Casat amb Roser Moliner Vila i deixa un fill. Exèquies, avui, a les 10 del matí, al cementiri de la Bisbal d'Empordà.
Enric Auladell Picó 66 Sant Feliu de Guíxols 12/04/2021 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 66 anys. Era natural de Girona i vivia a Castell d'Aro. Deixa dos fills. Exèquies, demà passat, a les 10 del matí, a la parròquia del monestir de Sant Feliu de Guíxols.
Josep Torres Fitó 67 Sant Feliu de Guíxols 12/04/2021 Ampliar informació(+)
Va morir avui, als 67 anys. Era natural de Sant Feliu de Guíxols i vivia a Santa Cristina d'Aro. Casat amb Margarita Gironès Codina i deixa tres fills. Exèquies, demà passat, a 2/4 de 5 de la tarda, a la parròquia del monestir de Sant Feliu de Guíxols.
Teresa Moriscot Sastre 92 Escala, l' Ampliar informació(+)
Va morir avui, als 92 anys. Vivia a l' Escala. Vídua de Josep Barnosell Palau i deixa una filla.