Cultura

Jazz & Food, una barreja irresistible

La primera edició del Jazz & Food del Festival de la Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols es va afegir diumenge als actes de celebració de la 50a edició del Voll-Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona. El Guíxols Arena es va omplir d’un públic molt variat per assistir a les actuacions de Ray Cuza & Sonora Sazonando, The Original Blues Brothers Band (foto) i Bokanté.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Domènec
ARTISTA

“L’art sí que és útil si ens ajuda a entendre el món”

barcelona
Un tast de...
‘Del procés a la revolta’, d’Eduard Ballesté, Albert Mercadé i Pau Venteo Avançament editorial

Un antídot contra l’oblit

Mirador

Cineasta anglesa ofereix un record

Més que paraules

Barcelona
Crònica
Cant coral

Himne a la nit

Sant Fruitós B

Bunker o els llibres del costat salvatge

Barcelona
Ventura Pons
Director de cinema

“El cinema és la vida i la vida és el cinema”

Barcelona

Records d’una vida intensa

Barcelona
la crònica

La ‘rasmia’ i el diàleg