En català

Oferta de cinema de l'àrea:

En català a la zona de Barcelona

La fada de les estacions

«La fada de les estacions»

2021. França. 52'.
Gènere: Animació
Direcció: Célia Tisserant.
Argument: Història d'una família integrada per una mare treballadora i les seves dues filles. La més gran està passant per l'adolescència i últimament no col·labora molt a casa, mentre que la petita és tota generositat. No obstant això, tot canvia quan apareix una fada, que acaba premiant el bon comportament d'una d'elles. Inclou els curts Ampolles a la mar i El pollet pèl-roig.
Valoració crítica: [ep] [eb] [eb] [eb]
Mironins

«Mironins»

2021. Espanya. 56'.
Gènere: Animació
Direcció: Mikel Mas Bilbao, Txesco Montalt.
Argument: Cada nit, quan el museu de Joan Miró tanca les seves portes i els visitants marxen cap a casa, tres gotetes de pintura cobren vida en els quadres del pintor. Són els Mironins, tres amics inseparables que viatgen d’obra en obra per a viure aventures trepidants al costat d’una infinitat de personatges tant surrealistes com inoblidables.
Valoració crítica: [ep] [eb] [eb] [eb]
Ratolins i guineus: Una amistat d'un altre món

«Ratolins i guineus: Una amistat d'un altre món»

2021. República Txeca-França-Polònia-Eslovàquia. 86'.
Gènere: Animació
Direcció: Jan Bubenícek, Denisa Grimmová.
Argument: Dos enemics mortals, la rateta Valentina i Víctor, la guineu, pateixen un desafortunat accident i es retroben al cel. Allà es fan grans amics perquè han perdut el seu instint natural. Els agradaria poder seguir sent amics quan tornin a la Terra, però s'intercanvien els papers quan es reencarnen. No obstant això, gràcies al poder de l'amistat aconsegueixen quelcom que semblava impossible.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
Seis días corrientes

«Seis días corrientes»

2021. Espanya. 85'.
Gènere: Comèdia
Direcció: Neus Ballús.
Intèrprets: Mohamed Mellali, Valero Escolar, Pep Sarrà, Pere Codorniu, Paqui Becerra.
Argument: Una setmana a la vida de Valero, Moha i Pep, treballadors d'una petita empresa de lampisteria i electricitat dels afores de Barcelona. Cada dia laboral presenta noves situacions que sorgeixen quan els protagonistes s'enfronten a una reparació, i la relació que s'estableix entre els protagonistes i el client que ha sol·licitat els seus serveis.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]